img

Зрителите изригнаха след снощната „Черешка“

/
/
/
520 Views

След кулинарните шедьоври, които сътвориха дамите, участнички в кулинарното шоу „Черешката на тортата“ дойде ред и на мъжете.

Снощи пръв в кухнята се вихри актьорът Алек Алексиев и втрещи гостите си още от вратата. Не всички схванаха сложното му чувство за хумор, когато ги накара да излязат и да се събуят, а след това да минат през уредите му за упражнения. След като вече бяха допуснати до масата, започнаха изненадите с доста семплата маса с нарязани мезета и домати с дръжки.

След критиките, които отправяше самият той при гостуването си предните вечери, зрителите очакваха едно по-различно представяне:

Гола вода и кал по главата! Като актьор го харесвам, но като човек не, лигавеше се. Подигра се с хората и предаването, като не може да готви и посреща гости какво търси там. Резил!

Изложи се момчето. Цяла седмица си хапваше с удоволствие, а на неговата вечер остави хората гладни. Дори основното му беше малко

Непрекъснати напъни да оригиналничи, а в крайна сметка се оказа много скучен и даже досади, но не пропусна да си направи реклама на онлайн платформата, може би това за него беше „Черешката на тортата“….. 🙁

Първо студен омлет, 100% солен от толкова сирене и лют, после солени колбаси, после пак месо със сол и черен пипер за основно…сигурно после са пили вода цяла нощ 😝 Не го направи менюто..

От първата вечер не спря да преиграва в стремежа си да блесне; дори и да е успешен като актьор все пак предаването е кулинарно и сюжетната линия от типа на „one man show“ осезаемо започва да напряга 😒

Има и такива, които видяха повече актьорът Алек Алексиев, отколкото готвача и домакина:

Предаването е по-скоро развлекателно отколкото кулинарно. На мен Алек ми хареса- с чувство за хумор, интересен и откровен! Не беше особено сръчен, но точно това беше много забавно и се смях от сърце 🙂

Супер готин пичага. Номерът не е само да се навечеряме хубавинката ,в повечето случаи е по-важно как прекарваме вечерта.Как се пълни вечерта с емоции, смислени разговори, хумор.Не всичко е ядене.

Чета, чета и моето мнение е като на всички останали – бяха ми в повече някои негови опити да е различен и интересен, но липсваше уважение към храната и готвенето, обобщи точно вечерта при Алек един зрител.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *