img

Зрители бесни на БТВ заради „Смени жената” след „Ергенът”

/
/
/
357 Views

Появата на „Смени жената” по bTV веднага след скандалния финал на „Ергенът” предизвиква остри коментари сред недоволни зрители в социалните мрежи.  Още първият епизод на предаването, в който  модела Кристин Каменова се озова на мястото на майка на пет деца и изригна срещу мизерията в дома ѝ, предизвика употреба на епитети като „дъно”, „падение” и „гнус”.

Новото риалити на bTV всъщност не е ново. Анонси за него се появяват още преди две години, но по неясни причини тогава новият сезон на „Смени жената” не се излъчва. Кога реално са заснети епизодите, пък съвсем не е ясно.

При всички положения, форматът вече става обект на обсъждане. Засега реакциите са по-скоро отрицателни:

„Хора, днес съм потресен от поредното тъпо предаване – шоуто „Смени жената“! Ей, няма отърване от тези Иван и Андрей! Тази вечер е по-зле от „Дъ шоуто“ на оня с магазина за пари! Тази силиконка се държи така безцеремонно с другата жена! Много унизително поведение! Бедността не е порок, нали!  Не могат да бъдат за пример! Поклон пред майката на 5 деца! На такива жени се крепи светът и България!”„

„В „Смени жената“ дебелоусто момиче крещи, едва премигвайки от изкуствените си мигли, защото другата жена, майка на 5 деца, не ходила на разкрасителни процедури, разходки по магазините и срещи с приятелки, била мърла, къщата и тънела в мазнотии и гледала сериали. А милата друга жена, тихо и благодари за съветите и я моли да не и вика. В какво живеем ние, бе?!”

„Случайно попаднах на гнусното предаване „Смени жената“ и попаднах на най-гнусното имплантирано същество, което се държеше отвратително с майка на 5 деца. Българи, осъзнайте ценностите си, отвратен съм. За напомпаната: пълен боклук.”

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *