img

Защо сънуваме починали роднини? Отговорите ще ви шокират

/
/
/
462 Views

Смъртта на близък роднина е голям шок за всеки човек. Често хората мечтаят за починали близки и такива мечти плашат мнозина. Повечето се страхуват, че починалият идва при тях и го призовава в света на мъртвите.

Това отчасти е вярно, но починалите роднини не винаги предвещават смърт насън. В този случай е необходимо да се вземат предвид много подробности и да се разбере във всеки конкретен случай. Има няколко от най-често срещаните опции.

Сънувате починалия, сякаш е жив

Ако насън прекарвате време с починалия си роднина, сякаш все още е жив, този сън не е лош за човека. По този начин обаче починалият иска да напомни за себе си, тъй като му се струва, че го забравяте. За да го успокоите, посетете гроба – той трябва да бъде почистен, ако отдавна не сте правили това. По време на посещението си носете със себе си цветя и ги оставяйте на гробището.

Сънувате починалия, но знаете, че той не е жив

Обърнете внимание на детайлите на съня. Какво правеше този човек? Какво направи? Може би си спомняте или окото ви е хванала някаква дреболия или предмет. В този случай починалият роднина иска да ви предупреди за предстоящата опасност. Той иска само най-доброто за вас и иска да ви предпази от това, което може да се случи.

За да разберете за какво предупреждава роднината ви, струва си да разгледате по-отблизо подробностите в съня си. Например, карали сте кола с починалия, което означава, че трябва да бъдете внимателни по пътищата.

В някои случаи роднините могат да ви кажат правилния изход от ситуация, която ви тревожи. Това не се случва директно, но и чрез знаци. По този начин човекът се опитва да ви помогне и да ви поведе по правилния път.

Покойник ви моли за нещо

Такива сънища често се сънуват от най-близките роднини на починалия. Ако той ви поиска нещо, тогава трябва да отидете до гроба и да го занесете. Често те могат да споменават личните си неща, но понякога се случва и той да се нуждае от нещо, което не съществува. В този случай си струва да занесете цветя и сладкиши на гроба.

По-добре е да се изпълнят всички други искания на починалия и това не се отнася само до това, което той иска за себе си. Той може да ви помоли да отидете на църква или да купите нещо за къщата. Всичко това трябва да се спазва стриктно

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *