img

Заклет веган реши да яде само сурово месо и ето какво му се случи след 80 дни:

/
/
/
392 Views

Жител на американския щат Калифорния се отказа от веганството и започна да се храни със сурово месо и яйца. За последиците от решението му разказа LADbible.

Мъжът си е направил специален профил в Инстаграм. В описанието към него той съобщава, че смята да яде сурово месо, докато не умре от някаква зараза.

„Да видим колко ще живея – пет или 500 дни”, пише той.

Веган яде сурово месоПървата публикация в акаунта му се появява на 23 ноември миналата година. А в последната той споделя, че е започнал 80-ия ден от експеримента му. На снимки, които е качил, се вижда как дъвче сурова риба.

На други пък похапва сурови пилешки гърди, пържоли и пие яйца или мляко.

Американецът споделя, че един ден решил да промени начина си на хранене, защото смятал, че храната, която консумира, не му носи достатъчно енергия. Състоянието му обаче се влошило заради полуфабрикатите.

Така той взел решението да стане веган. И не близвал нищо с животински произход близо 10 години, разбра ТОП новини.

След това пък преминал на сурово месо. Решил да експериментира със себе си, след като се замислил защо само хората готвят храната си, а другите живи същества – не.

Мъжът признава, че в началото, заради рязката промяна в менюто, е имал здравословни проблеми, но след като свикнал с месото, нещата се успокоили.

Сега се чувства прекрасно и е убеден, че всичко, което изяде, се усвоява от организма му по най-правилния начин.

Американецът признава, че от време на време се уморява от еднообразието на менюто си и я разнообразява с бурито. /jenata.blitz.bg

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *