img

Володя Стоянов възкръснал с чудо на Ванга

/
/
/
207 Views

Певецът Володя Стоянов вече е напълно възстановен след тежкия Ковид, който изкара. Той прекара в болнично заведение около 50 дни и разказва, че това е било най-тежкото предизвикателство в живота му.

„Половин година след болестта възстановяването върви перфектно, имам участия и отново пея на
живо“, казва артистът. Лекарите му споделили, че възстановяването му без преливане на кръвна плазма е медицинско чудо. Володя Стоянов разказва, че като излязъл от болницата, видял един отслабнал мъж, с дълга, бяла брада и пораснали нокти.

„През тези 50 дни съм бил между живота и смъртта“, спомня си за ужаса на болестта и казва, че е много благодарен и признателен на медицинските служители, които са се грижили за него, но и на покойната пророчица Ванга, която винаги му е помагала в тежки моменти. Стоянов смята, че именно на нея дължал чудото за своето оздравяване.

„В болницата беше като на война. Изведнъж някой се влошава тежко и умира, всичко ставаше изключително бързо“, връща се към кошмара той. Още докато берял душа, близките му изпращали искрени молитви към Ванга и се зарекли, че ще направят курбан за здравето му на Рупите веднага щом го изпишат. Жена му на няколко пъти ходила в храма на пророчицата, за да пали свещи и да моли за спасението му.

Това не е първият път, в който ясновидката и лечителка помага на семейството.

„Леля Ванга спаси дъщеря ми Гергана. Като бебе беше погълнала слънчогледова семка, без ние да разберем. Започна да се задушава, отведохме я на лекар. Три пъти я гледаха на рентген, снимките нищо не показаха. Но тя не се оправяше. След като състоянието ѝ се влоши, отидохме при леля Ванга. Още с пипането на захарта, която жена ми беше сложила под възглавницата на Герана да преспи с нея, Ванга викна: „Бегайте, детето ви ке умре. Има семка в трахеята, с газере (обратно обърната) нагоре. Отивайте при д-р Султов в Благоевград“, разказва народният певец.

„Заминахме веднага, докторът ни попита кой ни изпраща, ние му обяснихме. Не се наложи операция, след приема на скъпи американски лекарства детето изкашля семката и тя се оказа точно такава, каквато я видя Ванга. Беше развила бактериално гнездо. Така тя спаси дъщеря ни. Ванга видя това, което рентгенът на три пъти не можа да види“, допълва още Володя, който дори посвети песен на пророчицата.

Със семейството му също живеят в родния край на Ванга – Петрич. Именно там той пипнал коронавируса преди половин година. При първите симптоми решил, че е настинал, тъй като спял на отворен прозорец в дома си, за да диша от чистия планински въздух на Беласица. Започнал да пие горещ чай, да се разтрива с ракия и да си прави компреси, но изведнъж рязко се влошил.

За щастие лошото вече е зад гърба му и Володя е категоричен, че се е отървал от лапите на смъртта не само с медицинска помощ, но и с чудо, сътворено от пророчицата.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *