img

Вижте порасналите деца на Майкъл Джексън – дъщеря му е уникална красавица! (Снимки):

/
/
/
1732 Views

Повече от 10 години след смъртта си на 25 юни 2009 г. Кралят на попа, Майкъл Джексън си остава легенда и продължава да вдъхновява творци от различни поколения.

Тези дни бе и премиерата на дълго чакания мюзикъл в памет на Джексън – „MJ: The Musical“, а на нея за първи път на едно място от много време насам се събраха трите деца на Майкъл.

Принс (24), Парис (23) и Принс Майкъл Джексън II, по-познат като Бланкет (19), уважиха събитието, което се състоя на 1 февруари в Neil Simon Theatre, Ню Йорк. Братята бяха облечени в стилни черни костюми, а Парис беше в червена рокля с колан.

Принс, Парис и Майкъл

Принс и Парис Джексън

Двете по-големи деца на покойния Майкъл Джексън са от бившата му съпруга Деби Роу.

Те бяха официално семейство от 1996 до 1999. Принс завърши колеж през 2019 и продължава да се образова, следвайки съвета на баща си: „Баща ми би казал, че в момента, в който спра да се уча, ще е моментът, в който започна да умирам“. Той активно се занимава с филантропска дейност и е основател на благотворителната фондация Heal Los Angeles.

Принс Джексън

Майкъл Джексън син Принс

Красивата Парис се изявява като модел, актриса и певица. Тя има тежко тийнейджърство, белязано от опит за самоубийство през 2013. Миналата година сподели, че постоянното медийно внимание и папараците са ѝ причинили сериозни психични травми.

Парис Джексън

Музиката обаче я спасява и много ѝ помага да намери себе си и да бъде щастлива. Тя е единствената, тръгнала по стъпките на легендарния си баща. В края на 2020 Парис издаде дебютния си солов албум „Wilted“, който съдържа 11 песни. Определя стила си като алтернативен фолк.

Парис Джексън модел

Най-малкият син на Майкъл Джексън, който има голяма прилика с него, е от сурогатна майка. Той получи прякора си Бланкет (в превод от английски – одеяло), след като през 2002 Джако го представи на света, като го провеси от балкона на берлински хотел. Той беше покрил лицето на бебето с одеяло. Днес 19-годишното момче не желае повече да бъде наричан с псевдонима Бланкет, нито пък с името, което му е дал баща му.

Бланкет Джексън

Той предпочита да му казват Биги. От 2020 г. вече живее сам, след като си купи къща за повече от 2.5 млн. долара, близо до дома на баба си. Той има собствен YouTube канал, в който прави ревюта на филми.

Биги Джексън

Премиерата на „MJ: The Musical“ беше планирана за 2020, но се забави заради пандемията от COVID-19, което наложи затварянето на театрите на Бродуей. Мюзикътлът потапя публиката в творческия процес на Майкъл Джексън и показва певеца в подготовка за неговото „Dangerous Tour“ през 1992 г. Той включва 25 от най-известните песни на Джако. Ролята на Краля на попа е поверена на Уайл Майлс.

Майкъл Джексън мюзикъл

Източник: iwoman.bg

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *