img

Вижте как изглежда „Робинята Изаура“ на 65 години /СНИМКА/

/
/
/
237 Views

Помните ли теленовелата „Робинята Изаура”? В годините, когато се излъчваше у нас, улиците опустяваха. И така беше в още над 80 страни.

В сериала главната роля е поверена на наивно момиче, което кокори очи и кара с добротата си мъжете по всички краища на света да се поробят. Актрисата Луселия Сантос, изиграла непокварената Изаура, днес е на 65 години, намира се в пенсионна възраст, но продължава да впечатлява с фигурата и външния си вид, които поддържа без намесата на пластични хирурзи и иновативни методи.

След като преживява тежък развод, екранната Изаура, се обръща към будизма и йогата, които всъщност й помагат да съхрани не само психиката, но и младостта си. От 20 години насам Луселия е вегетарианка и не консумира животински продукти под никаква форма. Именно на отказа от тях дължала перфектните си форми и изпънатата кожа.

Диетите, в чиято основа лежи вегетарианството, предлагат на своите привърженици предимства, каквито другите хранителни режими не могат. Също така, малкото калории в тях не допускат напълняване. Освен всичко това храната, богата на целулоза, действа изключително благоприятно на храносмилането. В допълнени трябва да споменем, че вегетарианската диета е съсредоточена върху употребата на бобови култури, пълнозърнести храни, соя и други продукти, чието значение за човешкия организъм е огромно.

Предимството на тези диети е, че не само дават възможност за регулиране на килограмите, но и предпазват от редица заболявания, пише „Ретро“.

"Робинята Изаура" на 65 годиниЕкранната Изаура споделя още, че бяга за здраве всеки ден и практикува тибетска медицина, а будизмът и помагал да свикне с темата за смъртта. Все по-рядко приемала да се снима във филми, макар че имала доста прилични предложения. Иначе вместо да се мъчи на снимачната площадка, предпочита да се занимава с обществени каузи и да спасява света.

И до днес Луселия получавала писма от екзалтирани фенове, които я помнят като робинята Изаура. След премиерата на сериала в Куба получила писмо дори от Фидел Кастро.

Луселия е родена в работническо семейство на 20 май 1957 г. в малкия индустриален град Санта Терезиня в Бразилия. От 9-годишна мечтаела да стане творческа личност. Била особено впечатлена, когато отишла на театър със съучениците си и видяла артистите на сцената. Но родителите й отначало не били съгласни да практикува такава професия.

Първата й главна роля в „Робинята Изаура” донася на 18-годишното момиче световна слава. Когато е на върха й – през 1975-а, актрисата се омъжва за диригента Джон Нешлинг. На 28 юни 1982 г. се ражда синът им Педро. Бракът просъществува 12 години, но след това чувствата избледняват и двамата се разделят. Запазват приятелските си отношения в името на сина си.

След първия неуспешен брак Луселия така и не повтаря. Въпреки че е имала немалко връзки, всички те са краткотрайни. Според актрисата съвместният живот изисквал търпение, каквото тя нямала.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *