img

Вижте ги тези келеши! Родители, възпитавайте си децата!

/
/
/
314 Views

Хулиганска проява на тинейджъри вбеси пловдивчанка, която изпрати в редакцията на Plovdiv24.bg видео от тяхната проява.

Трима младежи са решили да разнообразят лятната си ваканция и да се пошегуват с шофьорите на автобуси на градския транспорт. Тази тяхна шега обаче коства забавяне в графика от порядъка на 20 минути, твърди нашата читателка, която е станала свидетел на тяхната постъпка.

Ето какво обяснява тя:

Здравейте, може този пост да не е за тук, но съм възмутена! Група тинейджъри, мислещи се за „яки“, слагат блузите си на главите (маскират се) и стоят на спирката. Когато рейсът спре на спирката, единият, както се вижда от клипа, отива на първата врата, за да разсейва шофьора, а другите двама завъртат лоста за изпускане на въздуха на рейса. След което последствието е, че вратите не мога да се отворят или затворят, шофьорът слиза от рейса и поне 20/30 минути се опитва да поправи стореното, като нарушава графика си!

За обобщение ВЪЗПИТАЙТЕ СИ ДЕЦАТА !

Повече вижте във видеото.

Ето и част от коментарите в мрежата:

Да не забравяме – и Путин лично е виновен!!! Той по принцип за всичко е виновен. Другите европейски лидери по подразбиране нямат вина за каквото и да било. Путин, Путин, Путин. И болонската образователна система, която така радушно приехме в България. 30 години национални предателства, закуски в чужди посолства, лицемерни предателски партии, чалга, мутри, безнаказани политици и много прости ученици, които рано или късно стават родители. И по презумпция няма как да дадат качествено поколение.

Малко шамари са яли като малки и ето това е резултата.

Най-тъпото е,че това са „нашите“ деца, кой ли ги е научил на това!Дебилите не се раждат дебили!Иначе всеки бяга от отговорност, най-лесно е!

Днес, като пишете какво правят, ще го научат още повече деца. Утре вече масово ще правят така.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *