img

Вижте Алекс Петканова преди корекциите (Култови снимки)

/
/
/
795 Views

Александра Петканова е една от най-известните българки и може да се похвали с хиляди последователи в социалните мрежи. Тя никога не е криела, че има корекции по себе си, а сега реши да сподели и какви точно.

Алекс качи видео в YouTube канала си, в което подробно обяснява какво си е правила по тялото и лицето, за да изглежда в момента така.

Александра Петканова преди корекциитеКакто става ясно от клипчето, първата ѝ корекция е в началото на 2016 година. Тогава тя си слага силиконови импланти или по-точно – 335 кубика, подмускулно поставени, с анатомочна форма. Решава да се подложи на тази операция заради работата си на модел.

„Аз нямах никакъв бюст, бях с много малки гърди. При мен имаше видима нужда от такова поставяне – от професионална и пропорционална гледна точка. Аз съм висока, с широк ханш, имам си дупе, а горе бях кокалеста и нямах нищо. Горда съм, че сама си изкарах парите за операцията“, сподели звездата.

Александра Богданска преди силиконаПрез 2017 си е инжектирала филър в устните, за да ѝ станат по-сочни. А през 2019 ѝ е направена процедурата Jawline, която контурита челюстта чрез по-твърд филър.

Алекс Богданска стари снимкиВИЖТЕ КАКВО ОЩЕ СПОДЕЛИ ЗВЕЗДАТА ВЪВ ВИДЕОТО:

 

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *