img

Виктория Капитонова се разплака след преживяна лична трагедия: Извинявам се на всички

/
/
/
271 Views

Рускинята Виктория Капитонова, която показа една не много светла страна от характера си при участието си в романтичното риалити „Ергенът“ е вече с възстановен профил в социалната мрежа, видя ТОП Новини.

Тя направи обръщение към верните си фенове, като се извини за поведението си и съжали, че е засегнала някой неволно.

Не исках да засегна никого и съжалявам, че го направих, обърна се тя към аудиторията. Ще се постарая в бъдеще с действията си да покажа, че съм си взела поуки и никога не бих си позволила да се държа по този начин.

Последните седмици за мен бяха доста трудни, не споделям сега, но обещавам един ден да събера сили и да ви го кажа. Може би много от вас се досещат, но аз все още нямам сили да го изрека на глас.

Феновете я подкрепиха в тези трудни моменти и я окуражиха да бъде силна. Това сякаш не е същата Вики, която гледахме три месеца, преживяната лична трагедия се е отразила безспорно върху нея.

Толкова се радвам за теб, че със силата успя да върнеш профила си. Смело напред, всичко ще се нареди.

Приеми връщането на профила, като ново начало за теб – мироглед, поведение, отношение… Намирам те по-смирена, по-уравновесена. Нещо, от което смятам, че имаше нужда. Сега наистина и аз съветвам към по-адекватно отношение към последователите ти – тези с различно мнение да не бъдат блокирани, а да се дискурира цивилизовано даден въпрос. Успех, Вики!

Вики, горе главата, след всяко лошо нещо в живота следва нещо супер добро. Бъди все така позитивна, мила и вдъхновяваща! Изпращам ти много позитивна енергия, за да допринеса поне мъничко да се усмихне деня ти! Защото ти го заслужаваш. ❤️

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *