img

Виктор Орбан ни го каза в очите: Президентът Радев е спасението за страната ви, не го губете!

/
/
/
461 Views

Виктор Орбан прям и директен, както обикновено – поздрави Румен Радев!

Унгарският премиер Виктор Орбан не скри адмирациите и доверието си към българския президент Румен Радев, видя ТОП новини.

След санкциите, които САЩ наложи у нас преди дни и все по-разрастващият се скандал около чутовните размери на корупцията в страната ни, България се превърна във водеща тема и на Запад.

Главният прокурор на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши наскоро изрази мнението си, че има достатъчно доказателства за кражби и злоупотреби в големи размери. И пълно основание да се повдигнат обвинения срещу екс премиера Бойко Борисов и управлението му, пише narodenudar.com.

Кьовеши заяви открито, че единствен държавният глава Румен Радев полага нечовешки усилия да се справи и да пребори престъпността и мафията в държавата ни. На същото мнение е и Виктор Орбан.

Премиерът на Унгария, в типичния си откровен стил заявява пълната си подкрепа към генерал Румен Радев и правителството, което е сформирал.

„Ако има честен човек, който направи много за страната ви, това е той. И продължава да го прави. Българите осъзнават, че за първи път от доста време имат личност като президента. Такъв човек е спасението на държавата и нацията, но в никакъв случай не го губете“, категоричен е в мнението си Виктор Орбан.

Знаем, че той, както и Румен Радев никога не са спирали да работят единствено за доброто на държавите и народа си като всичките им решения са продиктувани от това. Редица пъти Орбан е скачал директно против политиката на ЕС и САЩ.

Унгарският премиер е и един от доказаните приятели и поддръжници на Владимир Путин и Русия, като твърдо се противопоставя на намесата на НАТО в руска таритория.

За близки и партньорски отношения с Русия е и винаги е бил и президентът Радев, който настоява Европа да установи мирни и приятелски отношения със страната на Путин.

Източник: Портал 21

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *