img

Виктор Орбан извън кожата си: Престъпниците от Брюксел убиват средната класа!

/
/
/
317 Views

Виктор Орбан обвини ЕС в престъпна политика, която съсипва и погубва хората!

Унгарският премиер Виктор Орбан отново излезе от кожата си и не си премълча. Той директно обвини „престъпниците от Брюксел“ в умишленото убийство на средната класа в Европа, цитира actualno.com.

„Те убиват, целенасочено унижощават средната класа, а именно тя е в основата на тази европейска демокрация, за която дедите ни са се борили и са извоювали.

ЕС доведе хората до ръба, енергийната криза е благодарение на техните утопични, нездрави фантазии. Това доведе до драстичния скок в цените на енергията. Както и неспирната им, глупава разпра с Русия и постоянното слугуване на САЩ“, гневи се Виктор Орбан.

Както знаем, наскоро около един милион унгарци излязоха по улиците в подкрепа именно на своя премиер. Те заявиха, че суверенитетът на родината им е неприкосновен и няма да се превърне в разменна монета.

Кой знае защо обаче, последното шествие на унгарците в подкрепа на Орбан не беше отразено достатъчно от медиите. Да не кажем, че дори мина незабелязано от почти всички телевизионни канали в Европа, а и у нас. Сами си отговорете защо…

Източник: Портал 21

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *