img

US издание разкри УЖАСЯВАЩИ пророчества на Ванга за 2022: Глад, бедствия и нов смъртоносен вирус, атаки на извънземни и астероид

/
/
/
400 Views

Отминаващата 2021 година бе доста противоречива и определено може да кажем, че промени завинаги света такъв, какъвто го познавахме преди пандемията от коронавирус. Могат ли нещата обаче да се влошат повече?

Да, ако се сбъднат пророчествата на Баба Ванга за 2022 , пише американският сайт Bolavip.

След което публикува кратка история – коя е Ванга, че е нещо като Нострадамус и че много от това, което уж е предвидила, се е случило, уточнява „Телеграф“. Напомня се също, че Ванга е предрекла терористичните атаки през 2001 г. в САЩ, както и цунамито в Индонезия през 2004 г.

Катаклизми

Оказва се, че Ванга има и шест ужасяващи пророчества за 2022 година. Ето какви са те според сайта Astrofame:

През 2022 г. предстоят природни бедствия. Според Ванга през следващата година ни чакат големи наводнения в няколко азиатски страни и в Австралия, както и земетресения в същите райони.

Пророчицата се произнася и за пандемията, може ли без това? Според Ванга през 2022 г. изследователи ще открият смъртоносен вирус в Сибир, който е бил в замръзнало състояние. Но благодарение на климатичните промени вирусът щял да се освободи и да зарази цялата планета.

През следващата година според пророчицата много градове ще бъдат ударени от липса на питейна вода. Но това щяло да накара правителствата да търсят нетрадиционни решения на проблема.

Извънземни

Според публикацията на Ванга се привижда и атака от извънземни през следващата година. Астероид на име Oumuamua, пратен от инопланетяните, щял да атакува Земята в търсене на живот.

Друго пророчество е, че догодина температурите в Индия ще стигнат 50 градуса по Целзий и голяма част от реколтата ще бъде унищожена, което ще доведе до масов глад.

И накрая пророчицата се произнася и по новите технологии. Според нея хората ще прекарват все повече време пред екраните на компютрите. Това се обяснява с три причини: прекарваме все повече време вкъщи с малко човешки контакти.

На второ място са хилядите екрани, които използваме – смартфони, телевизори, компютри, таблети, видеоигри. И на трето място – Фейсбук планира да създаде метавселена.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *