img

Украинският екстрасенс Макс Гордеев предрече: Путин ще умре през февруари 2023 г.!

/
/
/
240 Views

Най-известният украински екстрасенс Макс Гордеев предрече, че руският президент Владимир Путин скоро ще умре.

Според неговите карти Таро това може да се случи през февруари следващата година. „В тестето има 22 карти – 22 аркана. Ще изтегля една по една и ще видим колко месеца по-късно ще бъде вероятната му смърт. 6 месеца на картите… След 6 месеца. Но трябва да разберете, че това е вероятна смърт. Виждам, че сега съдбата решава какво да прави с него”, каза ясновидецът в ефира на предаването „Сниданок з Украина”.

Гордеев подчерта, че евентуална смърт на президента на Русия няма да бъде край на агресията срещу Украйна. Той предупреди, че наследникът му ще е още по-кръвожаден тиранин, а именно лидерът на Чечения Рамзан Кадиров.

„Може да се окаже, че той ще умре, а наследникът му ще бъде още по-лош. Затова ви съветвам да се доверите на звездите, съдбите и Вселената. Те знаят какво правят. Разбира се, когато Путин умре, всички ще се радваме. Но ако той умре, още по-голям тиранин ще заеме мястото му“, обясни Гордеев.

Според прогнозите на ясновидеца август ще бъдем преломен за враждуващите Украйна и Русия. Той смята, че някои градове в родината му ще бъдат освободени от руското нашествие, като първо ще се започне от най-западните към централните и това ще се случва поетапно.

В световен мащаб ясновидци и астролози от различни държави също са правили прогнози, свързани със смъртта на Путин. Твърди се, че самата Ванга е успяла да види в бъдещето атентат срещу руския държавен глава, но не е казала категорично дали той ще загуби живота си. Британските медии пък още в началото на военния конфликт написаха, че сляпата екстрасенска от Рупите веднъж е направила предсказание, което предполага, че руснак на име Владимир може да стане „Господар на света“.

Според BirminghamLive по време на среща с писателя Валентин Сидоров Баба Ванга казала:

„Всичко ще се размрази като лед, само едно ще остане недокоснато – славата на Владимир, славата на Русия. Твърде много ще бъдат принесени в жертва. Никой не може да спре Русия. Всичко ще бъде отстранено от неговия път и не само не ще бъде задържан, но и ще стане господар на света.”

Според Daily Post пророчицата е предрекла славно бъдеще на Русия по различен повод през живота си. Българската ясновидка прогнозира, че Русия ще бъде единствената суперсила в света. Тя направила и смразяващо пророчество за използването на ядрени оръжия и Трета световна война, които до някаква степен вече се сбъднаха.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *