img

Украинка на Слънчака към полицай: „Иди на х*я“

/
/
/
639 Views

Глоба от 500 лева за хулиганство наложи съдът на 27-годишна украинка, изпратила по направлението „Иди на х*я“ служители от Районното управление на МВР – Несебър.

Чужденката, получила статут за временна закрила у нас, била задържана, след като сутринта на 20 юли т.г. вдигнала скандал в банка в туристически комплекс „Слънчев бряг“.

Бежанката била недоволна от организацията на работа, тъй като специално за обслужването на украинците било открито изнесено гише и те трябвало да се редят на опашка навън, а не в банковия клон. Разгневена, украинската нахлула във финансовата институция, за да поиска обяснение от служителките на касите.И гарнирала словесната атака с цветущи обиди.

Управителката на банката натиснала паник-бутона, пристигналите на мястото охранителите от „СОТ 161“ не успели да я смутят и тя ги посрещнала с нов водопад от ругатни. Наложило се намесата на полицейските служители.

За „специалното участие“ на МВР пък решила да заснеме видео с телефона си. А после, на висок тон изразила съмнение в интелектуалните и ментални способности на униформените, изпратила ги директно по дестинация „Иди на х** и категорично отказала да предостави документи за самоличност.

Източник: Телеграф

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *