img

Тя е на 76, а той на 36! Шер показа новия си любовник (СНИМКИ)

/
/
/
256 Views

Въпреки факта, че Шер вече е на 76 години, тя по нищо не отстъпва дори на млади момичета.

Шер визия

Шер, 76

Снимка
Legion Media

Холивудската звезда на своята златна възраст изглежда страхотно и най-важното – поне с 20 години по-млада. Разбира се, има куп пластични операции и Шер не го крие. Основното е, че певицата не се е осакатила с пластична хирургия, а напротив, тя се е подобрила.

По отношение на стила Шер също предпочита модерния външен вид, а не бабешките тоалети. Певицата може да се появи както в рокля, така и в стилен костюм.

Явно поради факта, че изпълнителката е все още млада телом и духом, тя все още привлича вниманието на доста по-млади от нея мъже. Тези дни Шер беше уловена да се разхожда с бизнесмена и бивш любовник на Амбър Роуз, 36-годишния Александър Едуардс.

Звездната двойка нежно се държеше ръце и дори позира за снимки. Актрисата носеше черно палто, ефектен тоалет под него, дълъг черен панталон и лачени ботуши с масивна подметка.

Александър също бе избрал напълно черно облекло с палто, кожена риза, сатенени широки панталони и груби ботуши с червени мотиви на прилеп.

Шер гадже

Шер млад любовник
Шер и Александър Едуардс

Снимка
Legion Media

Звездите все още не са направили официални изявления за началото на връзката си, но излизането им вече каза много за тях. Феновете веднага се разделиха на два лагера: някой активно започна да подкрепя Шер и Александър, а някой – да упреква.

„Тя е стара жена“, „Роуз беше по-добре“, „И аз харесвам тази двойка. Подхождат си“, „Няма да си помислите, че Шер вече е под 80 години“, „Толкова красива и щастлива“, „Много се радвам за Шер. Тя е красавица“, „Надявам се, че това е шега“, двусмислено коментираха интернет потребителите освобождаването на звездите.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *