img

Турция е държава на 100 години, Македония на 75, Румъния на 150 години..

/
/
/
55 Views

Турция е държава на 100 години, Македония на 75, Румъния на 150 години..
Държави с изкуствено създадени езици.
Нито турците са тюрки, нито румънците римляни, нито македонците македонци, нито пък гърците са древните елини.
В Турция до Ататюрк се говори и пише на арабски, тюркски думи се появяват след езиковата реформа, проведена от Ататюрк.
Архивите на Османската Империя са изнесени в Англия, за да се скрие тази истина.
Украйна, изкуствено създадена държава, започната от поляците и довършена от Болшевиците. Първият учебник по украински език е писан в Полша. Няма исторически данни за съществуването на тази държава, заемаща някогашните земи на Велика България.
Българите са основния народ, населяващ Балканския полуостров, днешна Румъния, Сърбия, Хърватия, Албания, Черна гора, дори Унгария, Молдова и Украйна. Всички тези изкуствено създадени народи и държави възникват с единствената цел България и българите да бъдат заличени. Херодот казва – траките, т.е. българите са най-многобройния народ след индусите.
Рим е създаден на върху цивилизацията на Етруските. Езикът е писмеността на етруските се чете и разбира от носителите на славянски езици.
Нашественици от африка и близкия изток – гърците завладяват тракийската цивилизация, родствена с тази на етруските. Етруски и траки – българо-славяни. Траки, келти, готи, гети, скити, сармати, гали и т.н., това са родствени племена, населявали Евразия. Те никога не са били диваци, наречени са диваци от римляни и гърци, превзели тяхната култура, техните градове, знания и технологии, представили ги за свои достижения.
Русия също в основата си е българо-славянска държава, остатък от някогашната огромна българска Империя, включваща териториите от Британия до Китай.
Кой ни заличава и защо? Заличават ни българи предатели, приели сатанинската юдейски религия и култове. Тяхната държава Хазария бе разрушена от българи и руси.
Днес тези сатинисти са едни от най-силните и влиятелни хора в света.
Защо се унищожават българи и славяни?
Защото са носители на Божественото Учение на Богомилите – първото и единствено, истинско Християнство, което българите са длъжни да възродят.

От Интернет

менно, защото сме такива каквито сме, ще оцелеем като хора с традиции, ценности и само два пола!

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *