img

Тодор Славков изригна: „Дядо ми построи държавата, а тази крадлива мутра я разруши и ограби. Само лудите биха гласували за Борисов и ГЕРБ“

/
/
/
2866 Views

Шампионът от „Биг Брадър“ Тодор Славков никога не е пестял критиките си към Бойко Борисов.

Той не се притеснява да изразява мнението си, че управлението на ГЕРБ съсипа държавата в последните 12 години.

Сега, когато идват избори, Малък Тошко отново ще гласува за БСП, както го е правил винаги. В президентската надпревара той залага на Румен Радев, когото много харесва и определя като единствения независим от партии политик у нас, припомня ТОП новини.

Внукът на Тодор Живков е огорчен от всичко, което Борисов и неговото управление направиха. Той все още не може да се примири с бруталните кражби, една по една от които започват да се разкриват от Бойко Рашков.

todor-slavkov_600x400
Тодор Славков срина Бойко Борисов

 

„Дядо ми построи държавата, а тази крадлива мутра я разруши и ограби. Само лудите биха гласували за Борисов и ГЕРБ“, избухна Славков, писа 365novini.com.

Тодор Славков не вижда нищо положително у Бойко Борисов. Според него лидерът на ГЕРБ, който някога беше охранител на дядо му, може само да краде.

„Единственото, което Борисов научи, е да разтрива ушите на дядо ми“, иронично подмята Малък Тошко, който преди 2 години беше кандидат за кмет на София, писа БЛИЦ.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *