img

Тайната падна! Ето го тайнствения любовник на Андреа (Снимки):

/
/
/
363 Views

Буквално преди дни фолк-дивата Андреа оповести, че има нов мъж в живота си, след като дълго време не успя да прежали дългогодишната си любов – Кубрат Пулев. За първи път блондинката откровено проговори за неговия заместник. 

 А сега певицата без да иска разкри кой е той.

Тайният господин се появи на нейно стори в Инстаграм и истината лъсна.

Съвсем наскоро Андреа пусна бомбата, че бившият й – боксьорът Кубрат Пулев, има извънбрачно дете на няколко месеца, но той все още не е коментирал нищо темата.

През последните месеци Андреа не споделя много за личния си живот, а само пуска провокативни снимки една след друга, с които се опитва да грабне вниманието към себе си.

През уикенда чалга фурията отдели малко време да отговори на въпроси от последователите, а най-пикантното от всичко се каза фактът, че блондинката има човек до себе си и е много влюбена в него. При последните ѝ работни пътувания тя пусна снимки с огромни букети от рози. Явно вече знаем от кога са тези изненади.

Мъжът най-накрая е разкрит в стори от остров Крит, на което в отражението на очилата ѝ се вижда мъж, който първо се разхожда в хотелската ѝ стая, а след това стои на дивана до нея. За момент отражението му се вижда даже в огледалото.

Андреа мъж

Андреа нов мъж

В следващо стори се вижда малко повече, отново благодарение на услужливото огледало:

Андреа нова любов

Е, вече ни е ясно – наистина има мъж до Андреа, но за колко ли време ще успее да го скрие?

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *