img

Софи Маринова се премени в злато и показа своя „принц“ (Снимки):

/
/
/
279 Views

Специален бе вчерашния ден за ромския славей Софи Маринова. Певицата с ангелски глас отпразнува 20-тия рожден ден на своя единствен син, Лоренцо, а той пък избра да посрещне юбилея си на участие на своята майка в Пловдив.

„Честит рожден ден, сине!
Спомням си деня, в който чух, че Бог ще ме дари със син. Не мога да забравя мига, в който те зърнах и разбрах, че ще дам живота си за теб!
Ти си моята гордост и моят свят!
Бъди жив и здрав!“

С тези думи Софи честити рождения ден на своя „принц“ в Инстаграм по-рано през деня.

А вечерната й изява беше по-различна за певицата, която не скри вълнението от порастването на своя единствен наследник

За личния празник на Лоренцо хитовата изпълнителка се беше барнала в екстравагантен тоалет, извезан със златни детайли, и трогна всички с думите си към Лоренцо.

Софи премяна

„Да си жив и здрав, да илядиш. Много те обичам. Каквото ти е на сърце, това да ти е и на ръце“, пожела му тя. Лоренцо, който стана на 20 години, не се занимава с музика, макар че по едно време щеше да става певец. За него периодично излизат слухове, че има проблем с хазарта, но майка му яростно ги отрича.

Лоренцо рожден ден

Лоренцо РД

Софи поздрави „своя принц“ с нейната балада „Нежна е нощта“, която слушала, когато разбрала, че е бременна и затова е толкова специална. Прави впечатление, че около Лоренцо се навърта много красиви девойки с къси полички, а всички се питат дали някоя от тях не е новото му гадже.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *