img

След тази снимка й казаха, че е дебелана и не заслужава такъв мъж. Отговорът й затвори устите на зложелателите

/
/
/
437 Views

Тя е феминистка и категорично жена, която се бори за приемането на жените с всякакви размери. Тя е фотограф и блогър.

Тъй като има невероятно красив съпруг, тя получила критика в социалните мрежи, че някоя като нея не заслужава такъв красив мъж. Джена Кътчър и съпругът й, Дрю са в Хавай и снимките, които споделят по време на пътуването си, създават истински хаос и смесени чувства и в двата случая.

Те са доста изненадани от коментарите, но не позволяват те да им развалят настроението и да си почиват, видя Ко4.

Именно нейният съпруг е спортист и е с изваяно тяло, а тя е пухкава жена с извивки, така че нейните последователи питат как е успяла да спечели толкова красив мъж, а някои от тях дори й писали, че тя не го заслужава.

„Заради несигурността си, и аз самата се чудех, как съм успяла с такова тяло да “уловя“ пич с перфектни коремни мускули. Защо аз да го имам? Чувствах се малко зле и мислех, че не го заслужавам“, пише Джена, която много често се представя като една несъвършена жена.

Дрю обаче очевидно не споделя мнението й и те имат един щастлив брак.

Тоест съпругът й казва, че е перфектна за него и че няма значение как изглежда някой, когато се привличат душите им. Джена дълго време се бори с излишните килограми, досега е имала два спонтанни аборта, но казва, че най-накрая се е приела такава, каквато е, и че постоянно работи върху себе си.

„Този мъж е приел всяка част от мен, всяка заобленост през последните десет години, всеки ден ми напомня, че съм красива, въпреки че моето мислене не се припокрива с неговото, казва Джена. Аз съм много повече от моето тяло, така както и той, но и вие също- заключва Джена.

След като Джена отговаря на всички, които я осъждат, тя получава 44 000 „харесвания“ и стотици жени я подкрепят и я насърчават да бъде истинска жена.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *