img

Силва Дончева: Задават се много тежки за България 2021 и 2022 година

/
/
/
1277 Views

Поне две години светът ще се сблъсква с последиците от коронавируса. Това заяви пред Нова телевизия астроложката Силва Дончева.

По думите й вирусът ще си тръгне след края 2020 година или ще премине в поносима фаза. „През 2021-2022 година, когато се правят големите анализи, ще се установи, че няма чак толкова много жертви. И това, което ще се говори тогава ще е какво ще правим с икономиките“, обясни тя.

Според астроложката България ще се справи с медицинската криза, но прогнозира, че може да има много фалити и хора, които ще останат без доходи. „Трябва да се внимава с бизнеси в сферата на лукса – модата, пътуванията, в сферата на застраховките, търговията с картините. Най-печелившият бизнес ще бъде фармация, медицина, здравословно хранене, земеделие, имоти и др.“, каза още Силва Дончева.

„Спасението на България е в сферата на дигиталните технологии. Ние сме държава, която доста добре би могла да се справи с тях“, коментира тя.
По думите й 2021 и 2022 година ще бъдат много тежки за България.

Силва Дончева става астролог случайно, както често се случва из дебрите на живота. През 1992 г. работи в издателство и се среща с астролога Апостол Апостолов, за да редактира новата му книга. С четенето звездите й стават все по-любопитни и се записва на курс при астролога.

Следва втори при Люмиер, трети дистанционен при розенкройцерите от Сан Диего, но казва, че астрологията се учи цял живот и пак няма научаване. Помогнала е на много хора да разберат по-добре себе си, да им стане ясно дали работят по призванието си, подходящо ли е да започнат нова работа или защо не могат да заченат. Занимава се и с вербална хомеопатия.

„В астрологията има морал. Забранено е например да се каже кога човек ще си отиде, защото може да се направи грешка. Това е Божа работа. Можеш да предупредиш човек, че ще има тежко изпитание, но Бог управлява звездите и нещата може да се обърнат. Астрологът е длъжен да изведе доброто у човека, да го предупреди къде са негативите му и да го подтикне към някаква креативност“, убедена е Силва Дончева.
За парите и високите доходи

Най-добрите доходи са под влиянието на Плутон, но невинаги са честни. Венера носи по-малко пари, но честни. Печалбата на банкерите, мафията, военните, фармацията, петрола са под знака на Скорпион. България е под знака на Козирог, но след събитията от 10 ноември сме под Скорпион и затова нещата в страната ни не са откровени и кристално чисти.

В хороскопа на България Сатурн е в Скорпион и се вижда, че хората, които държат икономиката и политиката на страната, ще сключат нов съюз, също толкова демоничен като стария – да ограбват държавата. Въпреки всичко ние, българите, не страдаме толкова от промените в световен план, колкото хората в държави като Индия, категорична е Дончева.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *