img

Шофьорът на Денис Теофиков: Каза ми, че са се сбили с Николай Пашев в колата

/
/
/
381 Views

В You Tube се появи видео в предаването Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ, в което шофьорът на талантливия Денис Теофиков прави серия от признания за него

„След като вече се бяхме опознали и станали приятели, Денис вика: „Знаеш ли защо те харесах? Защото в началото ми се наду, дръпна ми се и ми взе интереса“. Звънна ми и вика – искаш ли да ме возиш по участия? Съгласих се. Той имаше годините, но нямаше книжка. Денис ми плащаше от неговите участия. Беше уникално момче. Истински добър. Много го беше страх някой да не го измести, някоя по-голяма звезда. Пример – пътуваме към участие и той звъни в дискотеката да пита има ли интерес, кои ще пеят още. Бяха го глобили заради това, че е звънял.

Самият аз съм се карал с него, но това е нормално. Веднъж бяхме на концерт в Търговище, качваме се в колата и всички заобиколиха колата, писъци, тичане. И това беше винаги.

Семейството му едва смогва и свързва двата края. Това, което е покъртително, е, че когато е бил малък, семейството му два месеца не е имало ток и той е ходел по кафенетата да си зарежда телефона. Имал е 5 лв. в джоба – за отиване и връщане с метрото до училище и за студен чай. Съвсем нормално и бедно момче, цитиран от Блиц.

С първия си хонорар си купува по-хубав диван за у дома и щори. Неговата стая е хола, в другата са майка му и баща му. Имат и малка кухничка. Денис спеше на дивана, който вечер се разгъваше.“

На въпрос Николай Пашев ли правеше песните на Денис Теофиков, шофьорът му коментира: „Да, всичките. Обвързва се с изпълнителите. Те не си купуват песните и клиповете, като всички останали в бранша. По мое време хонорарът на Денис беше 3000 лв., а той получаваше след участие от сорта на 400-500 лв.

Ние сме на морето, например. Казват му – стоиш в хотела, нямаш право да излизаш да се разхождаш никъде. След участие нямаше право и да остане в заведението. Идеята е да не изглеждаш един от всички. Да си звездата.

Денис ми е разказвал как с Пашев са се сбивали в колата. А за да се стигне до техния конфликт, са коментирали пак глобите, неправилното отношение, такива неща. Изострили са се отношенията и Денис е поел с гърдите напред. Карат се, след което участията му се преустановяват за не знам колко дни.

Веднъж казах на Денис, че нещата не са адекватни, цялото отношение и всичко останало. Даже му предложих да плати неустойката по договора – в случая 50 000 и точка по въпроса. Защо трябва да търпиш това? Защо трябва да те ощетяват така? Контакти имат, ще му помогна. Всеки щеше да се съгласи да бъде продуцент на Денис Теофиков!

Обажда ми се един ден – казва ми, че е взел от някакво момче едни пари на заем, но се бавел с връщането, защото няма.

Алекса е споделяла, че Денис е бил в депресия. Ходел е и на психолог, пиел е леки хапчета заради състоянието си. Дни преди да стане фаталния инцидент е отишъл при някакъв пастор да си говорят. Мисля, че това е същият човек, който води и погребението му. Близък до семейството. Впоследствие разбираме, че същият този пастор бил скочил от 4-5 етаж преди време, но бил оцелял и Денис е знаел за това.“

 

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *