img

Секси-гадже свали 63 кг благодарение на един продукт и сега е с вид на топ-модел (СНИМКИ):

/
/
/
179 Views

Представяме ви поредната вдъхновяваща история за жена която успя да се раздели с килограмите и да заприлича буквално на топ-модел, смъквайки цели 63 килограма благодарение само на 1 продукт !

19-годишната Джоузефин Десгранд се стопи от 120 до 57 килограма и направи истински фурор във всички социални мрежи с трансформацията си.

Джоузефин трансформация

Девойката, която живее със семейството си в Австралия, признава, че е стигнала до болестно състояние, защото е обичала да си похапва много сладкиши: „Моят грях винаги е бил това, че обожавам да си хапвам чипс и шоколад”,признава Джозефин.

Тя споделя, че един ден просто се е погледнала в огледалото и сякаш изведнъж е прогледнала и осъзнала, че е качила много килограми и вече формата й е кръгла.

Именно защото обичах толкова много да си хапвам тези неща, достигнах до критичните 120 килограма едва на 19-години и съответния размер на дрехите – ХХL.

Джералдин отслабване

Джоузи е развила истинска зависимост към всякакви захарни изделия.

Тогава тя е решила да се възползва от социалните мрежи и разгледа из „Инстаграм” снимките на напълно непознати хора по целия свят.

Тя видя как те са трансформирали телата си, с колко воля са се отървали от излишните килограми и тогава момичето решило, че и то е способно да направи такава промяна в живота си. Именно тези кадри успели най-силно да мотивират Джоузи.

младо момиче отслабна

Тя признава, че й е било наистина много трудно да се откаже от фастфуда, от който се е чувствала зависима и да мине на нормален режим на хранене.

Най-трудно по думите й е било да промени така живота си и да се откаже от сладкото. Най-силно я е мотивирала промяната, която е знаела, че ще настъпи след време.

девойка свалени килограми

За да спре да консумира захарни изделия, тя е имала малък и хитър трик, на който всъщност дължи отслабването си. ‘Когато изпитвах нужда да ям нещо сладко, просто започвах да си правя зелена салата и ядях, докато това желание не изчезне”, споделя тя.

красавица отслабна

Към момента Джоузи вече тежи 57 килограма и не употребява никаква захар. Освен това тя е решила да започне да ходи на фитнес, за да се стегне и добие тяло, което може да показва без грам притеснения.

Тя е решила да мотивира чрез трансформацията си и други и затова е качила снимки „Преди” и „След” в „Инстаграм”. „Както аз се вдъхнових от такива примери, така, надявам се, и аз да успея да помогна на други да се решат на голямата крачка да кажат „сбогом” на излишните килограми”, споделя Джоузи.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *