img

Сблъсък между Георги Илиев и Иво Карамански през 1996г.

/
/
/
1603 Views

Чисто физическият сблъсък между Георги Илиев и Иво Карамански е регистриран през 1996г. Тогава двамата си устройват юмручен бой пред столично заведение. Двете групи се засичат случайно, вадят се пистолети. Карамански предизвиква бореца с репликата: „Айде да се разберем като мъже – само аз и ти.“
Георги Илиев приема предизвикателството.
Охранителите правят кръг, в който досущ като гладиатори застават един срещу друг босът на ВИС-2 и дупнишкият ъндърграунд бос и шеф на застрахователната компания ,,Корона Инс“ .
Победата е за Георги Илиев. Според очевидци от охраната на Главния Илиев буквално помита конкурента си и го оставя да лежи окървавен и в нокаут на пода. Естествено, Карамански отричаше до последно , че е бил победен в схватката, пристрастният му коментар се съсредоточаваше единствено с: „Разбрахме се като мъже !“.
Факт е обаче, че след юмручното меле между двамата охраната на Георги Илиев е задължена да носи видеокамера в багажника на пилотната кола – за да се филмират евентуални следващи подобни сцени, та да не остава съмнение кой кого е надвил.

Източник : Мафия

 

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *