img

Сашо Диков: Голямата сензация от Брюксел с „петорната експертиза“ и оневиняването на Борисов се оказа пълна лъжа

/
/
/
359 Views

Журналистът Сашо Диков избухна с гневен пост в мрежата, след като стана ясно, че т.нар. „петорна експертиза“, според която снимките с Борисов от спалнята са манипулирани, се оказа твърдение на българската прокуратура, а не на Европарламента.

Това ще е основна тема на предаването му днес.

Ето какво пише Диков:

„Голямата сензация, която дойде от Брюксел с оневиняването на Бойко Борисов, се оказа пълна лъжа. Гешев, Борисов и съпартиеца му от ЕНП – полякът Здеховски сътвориха най-тъпия и най-нагъл PR с въпросните участници.“

Когато Елена Йончева каза вчера, че няма петорна експертиза и че нито прокуратурата, нито ЕП опровергава показаните видео материали, не беше за вярване. Но след прочитането на доклада, лъжата лъсна. Наистина няма петорна експертиза! Има 5 отделни експертизи и само в една от тях се говори, цитирам: „поставя се под съмнение истинността на заснетите изображения“.

По темата е гост Цветелина Пенкова – член на групата от евродепутати, посетили България под ръководството на същия Здеховски. По темата разговаряме и с преподавателя по фотография Иван Бакалов.

Как Радев се избъзика с шефовете на„Продължаваме промяната“ на днешните консултации. Какво ги попита, как Кирил Петков не отговори и как на излизане от Президентството…

„Продължаваме промяната“, заедно с „Демократична България“ и други подобни образувания, имат всички шансове да спечелят следващите избори. Но не трябва да мълчат по две болезнени теми – Кирил Петков за Солун и Лена Бориславова, а Асен Василев – за сексуалната си ориентация.

Как Сергей Станишев отговори на въпрос на Стажанта преди години за слухове, че е гей.

Енергийният експерт Иван Хиновски: Защо всички мълчат за залежите от газ в България и докога ще мълчат?

Как Гешев може бързо и лесно да откаже Кирил Петков от политиката. А именно, като покаже записите от камерите на НСО, на които се „виждало, че Георги Семерджиев и силиконовата полицайка внасят дрога в Министерския съвет“.

Мистерията с неподадената декларация в КПКОНПИ на Слави Трифонов се заплита. Според депутата от ИТН Станислав Балабанов, комисията е завършила проверката на Трифонов. Какво казва КПКОНПИ и най-вече, какво казва гостът ни адвокат Атанас Черногорски.

И още една мистерия – този път в СЕМ и конкурсът им за избор на нов генерален директор на БНТ.“

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *