img

Руслан Мъйнов проговори за голямото отслабване

/
/
/
371 Views

Руслан Мъйнов в два епизода бе гост на „Фермата“, където направи много лично признание.

Актьорът, който от години пази личния си живот в тайна, проговори за драстичното си отслабване, което направи точно преди десет години. И ако диетата му е стара новина, факт е, че след десетилетие Мъйнов не е качил нито килце и при него йо-йо ефект няма.

Бесарабският българин е все така строен и без шкембе, както беше след завършването на зоната.

В разговор с фермерите той ги попита кой колко е отслабнал след влизането си в шоуто, а после сам сподели, че е свалил 30 кила. Чудното преобразяване на актьора започна през 2011 година и той успя за година да свали 25 кила.

После обаче продължи с режима си на хранене и се лиши от още пет излишни кила. Той е категоричен, че не се лишава от нищо, дори пи ракия във „Фермата“, но внимава коя храна с коя съчетава, както изисква диетата „Зоната“.

„Предразположен съм към тежка категория, защото майка ми е пълничка, а и винаги ядяхме много пържено и мазно“, обяснява комикът. „Това обаче не става бързо, както всеки иска. „Нямам спомен кога дойде резултатът с килограмите, но със сигурност отслабнах не за месец, а за много по-дълъг период. То си е постепенен процес.

Можеш да отслабнеш рязко, ако правиш някаква диета. Но тук идеята е не да свалиш 30 кила, да ти увисне кожата, да ти се разтреперят коленете и да не знаеш какво да правиш, а после да качиш два пъти по толкова“, категоричен е комикът.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *