img

Росен Петров: Само някой като Путин ще оправи България! Къде беше Русия преди него, къде е сега

/
/
/
1578 Views

Росен Петров е човек, който не е срещу Владимир Путин, напук на повечето политици у нас!

Журналистът и тв водещ Росен Петров си остава човек от народа. Това може да се заключи заради мнението му относно Владимир Путин, когото повече от 50% българи харесват, напук на Запада. Някогашното протеже на Слави Трифонов не споделя възгледите на Дългия за социализма и Русия като цяло. Според него България едно време е била много по-развита страна, отколкото е сега, когато е в ЕС.

Интересното е, че години наред Петров се е надявал да види някой като Путин да управлява страната ни. Според него именно такъв човек трябва на България, разбра ТОП Новини.

„Един Путин ще оправи България. Той е сериозен държавник. Къде беше Русия преди него, къде е сега?!“, смята Росен Петров.

Росен ПетровНека припомним, че преди Путин Русия беше напът да се разпадне. Борис Елцин беше пионка, с която САЩ си играеше, но това се промени преди 22 години, когато властта бе поета от Владимир Путин.

В началото Путин имаше намерение да продължи добрите взаимоотношения със САЩ, но когато видя, че Америка иска да вземе руските ресурси, но не и самата Русия, Путин се обърна срещу Запада и тогава дойде прословутата му реч в Мюнхен от 2007 г., в която насмете жестоко САЩ и ЕС и обяви, че Русия няма да се съобразява повече с тях.

Росен Петров сам признава, че е бил сред доверените хора на Бойко Борисов, но се е разочаровал от него, писа Glasove.com.

„Бях до Борисов 4 години, подкрепях го, вярвах, че той е българският Путин. Оказа се, че е много далеч от Путин“, разкрива бившият депутат.

Както е известно, Росен Петров беше официално срещу Бойко Борисов, тъй като беше част от „България без цензура“, чиято предизборна кампания беше стъпила на критики към ГЕРБ.

Към днешна дата г-н Петров не може да се каже, че подкрепя руската инвазия в Украйна, но разбира, че войната има две страни и не е само това, която показва Западът. За разлика от екипа на Слави Трифонов, който е настроен антируски, Росен Петров не е така, защото безкрайно много уважава и харесва Владимир Путин.

Източник: Зона 98

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *