img

Родна тиктокърка с шокиращо разобличение за една от участничките в „Ергенът“

/
/
/
209 Views

Колкото повече се приближават към целта, толкова по-скандални стават проявите на момичетата в „Ергенът“. Не всяка от тях обаче, държи да се набива непременно на очи, а в същото време много далновидно си изпълнява замислената стратегия.

Става дума за Карина, с която Виктор няма почти никаква връзка. Тя винаги стои встрани и може да се каже, че сякаш не участва в риалити формата. Кари обаче, редовно получава рози от Виктор Стоянов, въпреки че той нито веднъж не я е канил на среща. В същото време изгони доста момичета, с които е имал по-близки отношения.

Популярна родна тиктокърка наскоро направи скандално предположение, че именно Карина е двоен агент в „Ергенът“.

Ина е психолог и прави профили на момичетата от риалити шоуто. Забелязала е, че Виктор прави микро изражението презрение, когато подарява роза на Карина. Изражение, което криело „скрита вътрешна неприязън“, твърди Ина.

В интерес на истината, между Кари и Виктор е имало един излъчен разговор, който дори не беше свързан с любовна заиграва, а бе провокиран от от други обстоятелства, за които Ина припомня във видеото си.

Карина е почти винаги в тотална сянка, не е в центъра на обектива. Не участва в разговорите с другите момичета, не заема страна и няма как изобщо да се разбере, че това момиче участва в шоуто.

Ина смята, че Кари е двоен агент, който снася на продукцията вътрешни клюки, когато камерите не работят.

От продукцията пък я гримирали и обличали все с незабележими дрехи, за да не привлича вниманието на зрителите, смята още тиктокърката.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *