img

Родиха се близнаци на Първанов / СНИМКИ

/
/
/
905 Views

Дядо рекордьор е вече Георги Първанов, който се радва на цели пет внучета. Последните две са близнаците Зара и Николай, които се появили на този свят буквално преди месеци.


Бебетата са деца на по-малкия от двамата синове на бившия президент – Ивайло, и неговата съпруга Росица. Те вече имат един син Георги, който ще навърши скоро 3 годинки. Близнаците – момиче и момче, са кръстени на бившата ни първа дама Зорка, както и на бащата на снахата на Първанов. Зара и Николай вече са имали и първото си грандиозно парти в своя чест.

Майка им Росица им организирала известния обичай погача, на който се събират само жени, за да орисат пътя им с най-добрите си благопожелания.

Партито се състояло в домашна обстановка заради притесненията на родителите да посещават ресторанти, детски парти центрове и заведения предвид върлуващите вируси, но и за да не привличат излишно внимание и да запазят разширението на фамилията в тайна.

Тържеството обаче не минало без специална украса, за която снахата на бившия президент се доверила на една от най-известните агенции за празнични декорации, които се погрижили обстановката в дома на Росица и Ивайло да бъде разкрасена с щедро количество балони и транспаранти.


Снахата на Първанов е банкерка по професия, но ще изкара още поне две години в майчинство. Синът му Ивайло пък се занимава с успешен хотелиерски бизнес и е собственик на един от най-луксозните спа комплекси в България – „Стримон СПА“ в Кюстендил.

Големият син на Първанов – Владимир, се занимава с компютърните технологии и има фирма за софтуери. Наскоро е влязъл и в друга бизнес ниша заедно с по-малкия си брат, като двамата управляват съвместно и дружество за проектиране, изграждане и експлоатация на съоръжения за производство на електрическа енергия на база енергия на вода.

Владимир е женен за съпругата си Цветанка, която е лекар по нефрология в столичната болница „Токуда“. Заедно с нея имат две вече пораснали деца, които са всъщност първородните внуци на бившия държавен глава. Първи се роди Георги, който е вече на 10 години. През 2015 г. Владимир и Цветанка станаха родители и на дъщеричка Виктория, която през лятото ще стане на 7.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *