img

Роберт Чапликов: Такова падение на 13-вековна държава, падение на народ, от който са треперели толкова държави в миналото

/
/
/
194 Views

Да плиснеш подигравателно боя върху фасадата не само на руското, но и на което да било чуждо посолство, е не само просташки примитивизъм, но и едва ли не провокативен акт за обявяване на война на съответната държава?!

Ся, не ми надувайте главата със заучени фрази, изкарвайки ме комунист, путинист, садист, укромраз и прочие. Подобно деяние би трябвало да бъде наказано с най-голяма тежест на закона, та даже да би се случило и с посолството на Ботсвана!

Ако не бях го прочел – че не само са освободени простаците, но и че няма да им бъде повдигнато обвинение – нямаше да повярвам! Пълен, тотален срив на всичко в кочината, явяваща се протекторат на краварска държава с население, което се състои от наследници на европейски престъпници и про… ститутки!

Такова падение на 13-вековна държава, такова падение на народ-завоевател, от който са треперели толкова държави в миналото…….Невероятно?!

Един жалък електорат, биещ се за агнешко месо, като подтекста – а не ПОДКАСТА е – напълване на търбуха с мръвка и бавно и сладостно произвеждане на екскременти?!

От една страна са господарите от Брюксел – стари ергени, дърти моми, потомци на крале и кралици, кръвосмесвали се и създавали днешните уродu, които ни командват! От другата страна – споменатите по-горе потомци на други европейски уродu……..

В средата, между тях – доволно грухтящо стадо, което ръмжи глухо само ако му отнемеш мръвката или му вдигнеш церната на агнешкото и мазното!

Роберт Чапликов, фейсбук

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *