img

Проф. Иво Христов: България умря преди 110 години! Оттогава това тук е само една територия

/
/
/
315 Views

Иво Христов твърди, че България не съществува от 110 години!

Проф. Иво Христов отдавна не пести критиките си към българските политици, но според него те не са нещо отделно от нашето общество. Такива са ни управниците, защото такъв ни е народът, убеден е социологът.

Неговата теза за независимостта на Бъглария е много интересна. Сега се говори много по този въпрос, но истината е, че България не е била независима от 1912 г., когато се включва в Балканската война. Оттогава на практика България не съществува, защото не тя взима решенията за държавата си, а чужди страни.

След националната катастрофа от 1918 г. България става зависима от Запада. След Втората Световна война пък се управлява от СССР. След края на Студената война до ден-днешен САЩ определя съдбата на българите.

Проф. Иво Христов смята, че България е поробена държава

„Тук има една територия, която на чужди държави им трябва. Тях не ги е грижа какво ще стане с населението тук, това изобщо не ги вълнува. Важното за тях е да използват тази територия, да я употребят за свои цели“, смята проф. Христов.

Според него това се изразява най-силно в момента, защото България е подтиквана към антируски режим, за да стане фронтова зона във войната на САЩ с Русия. Ако всички планове на американците се осъществят, нещата могат да станат много опасни, смята проф. Христов.

Иво Христов е на мнение, че българският народ от повече от столетие се разделя на русофили и русофоби. Според него това е крайно вредно за хората днес и те трябва да се въздържат от заемането на страна в чужди спорове.

Според него дали ще е Кирил Петков или Бойко Борисов премиер, няма никакво значение. Поробването ни е осъществено още преди 33 години, всички политици у нас през този период са просто едни пешки, едни изпълнители, слуги на Запада.

Източник: Зона 98

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *