img

Приказката свърши! Неочакван срив в отношенията между Виктор и Алекс:

/
/
/
258 Views

Всичко изглеждаше прекалено хубаво, за да е истина. За радост на феновете на предаването “ Ергенът „, главният герой в шоуто, Виктор Стоянов , направи „правилния“ избор в живота, предпочитайки хипнотерапевтката Александра пред победителката в риалитито, Виктория.

Двамата нееднократно бяха засичани заедно, което затвърди увереността на почитателите им, че са станали двойка и Алекс е простила на Виктор, след като той не се застъпи за нея след унижението в ефир от страна на Виктория.

Сега обаче нещата май не изглеждат много розови.

Жълтите издания предават, че има нов обрат в отношенията между двамата.

Александра и Вектор

От няколко дни Александра и Виктор не се следват вече в Инстаграм. Това е сигурен знак, че има срив в отношенията им и не са приключили гладко любовната сага.

Виктор и Алекс Ергенът

Връзката им се пазеше в тайна, но пък бе достигнала до ушите на нейните конкурентки в шоуто „Ергенът“. Това ги озлоби допълнително и само Ева продължи да общува с нея след приключване на формата. Останалите се събират на групички и почти всяка вечер запиват в столичните кръчми, но категорично игнорират Александра и Гергана, които от самото начало им бяха трън в очите.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *