img

Пълна промяна с Панайот от „Биг брадър“

/
/
/
193 Views

Панайот Кючуков от Гълъбово направи истински фурор преди години с участието си в „Биг брадър“. Впоследствие той участва в най-различни формати, а клипчетата в интернет с него все още предизвикват смесени емоции в хората.

Към днешна дата обаче се оказва, че той е минал през пълна промяна. Пацата е управител на център за деца и младежи с увреждания в родния му град Гълъбово. Освен това почти няма профили в социалните мрежи, не ползва дори интернет на телефона си. За това разказа самият риалити герой в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

„Пак усетих магията на телевизията. Липсва ми, това е като наркотик, който никога не се забравя. 16 години минаха от участието ми в „Биг брадър“, спомни си той, а водещият призна, че тогава е бил на 11-12 години и го е гледал.

„Още има голям интерес към мен. На участия има дори 17-18 годишни, които тогава са били на 1-2 г. Радват ми се, казват, че намерили клипчета в „Тик ток“ и Youtube. Нямам профили, нямам социални мрежи. Не съм против тях, но такъв начин на живот съм си избрал. Имам единствено „Фейсбук“, но влизам само от лаптопа. Нямам нито „Вайбър, нито „Инстаграм“, нито „Тик-ток“, нито „Уатс ап“, даже нямам интернет на телефона си.

Не знам дали има още такива хора. Дори сега човек от вашия екип трябваше да ми прати нещо на „Вайбър“, но го пусна на един приятел, с който бях. Аз съм малко „олд скуул“, пращам още СМС-и. Само от лаптопа влизам в интернет“, сподели Пацата.

„В момента съм управител на дневен център за деца и младежи с увреждания в моя роден град Гълъбово. Хората ме питат „защо не си намериш друга работа, имаш контакти и познати, на друго място можеш да отидеш, на по-платена работа“. Случайно започнах тази работа. Със сърцето си го чувствам, че Господ ми е отредил да бъда на това място. Поне докато не ме махнат. Аз няма да се махна, ще помагам на децата и ще се раздавам за тях. Виждам, че имат нужда.

Не е за всеки тази работа, трябва да си силен психически, да не си лабилен. Моето образование е „Социални дейности“, бакалавър съм. Не всеки може да е на тази позиция. Децата много ме зареждат. Това е работата, на която най-много съм се задържал – пет години и половина съм там, а на предишните съм бил не повече от година-година и половина. Зарежда ме тази работа.

Призовавам всички, които виждат такива деца по улицата, да не извръщат глави. Те са нормални, хубави деца. Като съм по други градове и ги видя, винаги отивам да ги прегърна, заговарям ги, усмихвам им се. Това значи много за тях. Тези хора имат нужда от подкрепа и те не са виновни, че са така“, сподели той.

Водещият Цитиридис призна, че не може да го познае и го попита какво би казал на онзи Пацо отпреди 16 години.

„Този Пацо отпреди 16 години понякога пак излиза. Винаги го има. Хубаво и положително е, че е бил тези неща. Но все пак след толкова години да съм в едно от най-гледаните предавания в национален ефир… При теб случайни хора няма. След няколко месеца ставам на 40. С останалите от „Биг брадър“ ни се разделиха пътищата. Само с Найден още се чувам и понякога виждам. Пеньо? От 2009 г. не сме се виждали. Не знам какво става с него. Чух от други хора, че си живее някъде. Не че съм питал“, сподели Панайот.

Той похвали Николаос Цитиридис за това как се справя с предаването, но същевременно го и жегна за някои неща.

„Винаги съм искрен и честен. Искам да те похваля – един млад човек разби стереотипите на това да се канят все стари изтъркани муцуни. Поздравявам те. Нищо, че предаването остана 18 минути без рекламите, но няма проблем. Наблюдавам предаването и те наблюдавам и теб. Като имаш импровизация с гостите, ти се получават нещата. Но някой път по сценарий дори и бендът ти се смее насила. Повече импровизирай, тези сценаристките работи малко не ти се получават“, сподели с усмивка Кючуков, който в момента е горд татко на дъщеричка на пет годинки и половина.

Накрая той и Цитиридис се отдадоха на брутална щуротия. Двамата играха на „камък, ножица, хартия“, а загубилият трябваше да топи главата си в смес от брашно и различни сосове. При закриването на ефира двамата бяха само за снимка.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *