img

От сива мишка до кралица на красотата: Вижте блогърката, променяща се до неузнаваемост (Снимки)

/
/
/
282 Views

TikTok блогърката Валерия Воронина стана популярна със своите ярки и понякога невероятни трансформации.

Валерия Воронина в живота

Валерия Воронина
Валерия Воронина, Снимка – Социална мрежа

Във видеоклиповете, които блогърката публикува, тя първо се появява без грим от неуспешен ъгъл, показвайки абсолютно всички несъвършенства на кожата си, а след това кадърът се променя и изглежда така, сякаш е друг човек. Валерия вече има фини черти, плътни устни и е без разширени пори.

блогър трансформация

Последователите й не спират да се чудят в коментарите как Валерия успява да се преобрази толкова много с помощта на грим или не може без фотошоп и ретуш?

„Да, невъзможно е“, „FaceApp е сила. Какво би правила без него”, „Ами не вярвам”, „Да, това са различни момичета, вижда се”, „Да, определено има филтри”, „Гримът не може да промени чак толкова външния вид ”, „Това е шега”, „От грозното момиче – в красавица”, „Защо моята козметика не може това”, пишат последователите й под постовете.

красива блогърка

Въпреки многобройните искания от абонати, Валери не споделя своите трикове за създаване на визии , предпочитайки да снима готовия резултат.

И ако младата жена в TikTok спокойно се показва без грим и филтри, тогава няма да видите това в други социални мрежи. Всяка снимка е задължително обработена, а гримът е ярък и закачлив.

Валерия Воронина грим
Валерия Воронина

Снимка
TikTok

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *