img

От НАСА откриха жива икона рисувана през 1531 г. Само я погледнете и си осигурете благополучие през 2022

/
/
/
398 Views

Учени от НАСА откриха жива икона, на която е изобразена Божията майка. Експертите са удивени, че температурата на иконата е 36,6 градуса – като на живо човешко същество.

Учените са изследвали иконата на Дева Мария от Гуадалупе, която според местните жители има чудотворни свойства. Сензационно за учените е резултатът от очния анализ на ретината на окото на иконата.

Ретината на изображението намалява размерите си, когато към нея е насочена светлина и се увеличава, когато светлината намалява! С други думи – очите реагират на светлина, както жив човешки организъм!

Температурата на платното, на която е нарисувана иконата съответства на нормалната температура на живо човешко тяло и е 36.6 градуса по Целзий. Още по-невероятно е откриването и на пулс.

След слушане на образа със стетоскоп, е било установено, че пулса на иконата е 115 удара в минута. Толкова е и пулса на плода в майчината утроба.

Още един удивителен факт е, че цветовете на иконата не са познати на съвременната наука – те не са от минерален, животински или естествен произход – нищо подобно няма на Земята.

Известно е, че Дева Мария от Гуадалупе е най-почитаната икона в Латинска Америка. Католическата църква я е признала за чудотворна, а според данните е рисувана през 1531г.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *