img

Обява за продажба на апартамент в София взриви мрежата: 1 000 000 евро, цената е без коментар /СНИМКИ/

/
/
/
350 Views

1 милион евро… толкова иска продавач за съборетина от 100 кв. метра в близост до „Докторски паметник” в центъра на София, видя ТОП Новини.

Не е нужно да си проф. Николай Витанов за да пресметнеш, че квадратният метър излиза по 10 хиляди евро за апартамент, вероятно ремонтиран за последно по времето на младия Тодор Живков!

Апартамент за 1 млн. евроСпоред обявата, в специализирана група за имоти във фейсбук, апартаментът се продава единствено заради цената, която е 1 000 000 евро и е без коментар. Предлага се само на частни лица, без брокери и агенции, пише lupa.bg.

Апартаментът, който е достоверна индикация, че имотният балон в София е пред пръсване, разполага с две входни врати и може да бъде разделен на два отделни имота. Състои се от антре, вестибюл с климатик, три отделни просторни стаи, коридор, кухня, малка тоалетна, голяма баня с тоалетна, килер, три малки тераси, две прилежащи мазета.

Лудост: €1 МИЛИОН за съборетина в София (ГАЛЕРИЯ)

Изложението е изток-юг и е слънчев през целия ден. Локацията е най-добрата възможна в центъра на София, като се открива просторна гледка, докато улицата е тиха и ненатоварена.

В близост има детски градини, училища, магазини и метро. На пешеходно разстояние от Докторски паметник, Военната академия, Парк Заимов, Орлов мост и Софийски университет.

Общата площ е около 100 квадратни метра.

Лудост: €1 МИЛИОН за съборетина в София (ГАЛЕРИЯ)

Апартаментът е в добро състояние, за козметичен ремонт. Така или иначе купувач, който е готов да даде споменатата сума, вероятно ще иска да го изгради наново по собствен проект.

Сменена е електроинсталацията в кухнята, банята, килера и коридора. Направена е топлоизолация. Настилката е дюшеме, с изключение на мокрите помещения.

Лудост: €1 МИЛИОН за съборетина в София (ГАЛЕРИЯ)

Двете мазета са едно до друго и могат да се обединят.

Цената не е пазарна, а е съобразена с местоположението и е само за хора, които наистина имат интерес да се нанесат точно в тази част на София, гласи обявата на имота.

Източник: С кафето

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *