img

Обикнахме си поробителите и обявяваме война на освободителите ни. Срам, българи!

/
/
/
681 Views

И какво се оказа?

Обикнахме си поробителите и обявяваме война на освободителите ни. Срам, българи! Днес, когато българския парламент и депутат е забравил напълно, че без Русия ние нямаше да имаме българска държава и държавници, мисля, че всеки един българин където й да се намира трябва да се върне поне за миг на Шипка.

Моля ви, отделете две-три минути от времето си за това кратко видео и почувствайте ударите на сърцето на всеки руски войник, който е оставил костите си на нашия връх Шипка. Тази планина е направена от човешки тела на братя руси, които загинаха за свободата ни, а днес ние им обявяваме война.

В този ден се срамувам, че съм българин! Срамувам се, че съм син на земя и народ, които не почитат, не помнят и не признават. Народ, който отказва и се страхува да счупи зъба на клеветата.

Слушайте и мислете! Мислете и слушайте.

Срамът български!

Дори онова нещо като нищо Стефан Янев с цялата им коалиция от ренегати гласуваха „за“, а ходеха като цветарки по телевизиите да обясняват, че са против. Плазмодии!

Подкрепата с български оръжия и пари за паравоенните терорганизации в Украйна е гласувана от престъпниците.

Развръзката? По законите на военното време.

Мога да се обзаложа с който поиска, че следващото решение на престъпниците, които работят и се изхранват като депутати ще бъде да изпратят и българската армия, която да носи гласуваното вече оръжие за Украйна.

И не, милионите наши турци и цигани няма да бъдат изпратени на война срещу Русия, а ще заминат само българските момчета и момичета, защото от тях няма нужда. Ще заминат за една нощ с една заповед за мобилизация, така е било и така ще бъде!

Новата България има нужда само от турци и цигани, които да създадат /той вече е създаден методично/ новия етнически профил на евроатлантическата ни територия. Затова една война с Русия по украински сценарии ще ни дойде много добре – българите под земята, където им е мястото. Това е и крайната цел на антибългарската политика – пълно унищожение на българите, завинаги.

Повтарям, турците и циганите никога не са воювали във война за тази страна! Срещу нея, да.

Николай Марков

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *