img

Няма мърдане. Топ астролог разкри до кога ще продължи войната в Украйна

/
/
/
353 Views

Последните дни на май са много тежки за Украйна и една от причините за това е свързана с навлизането на Марс в огнения знак Овен (25 май). През първата половина на юни, когато тази планета се приближи към Юпитер, е възможно разширяване на военните действия.

Много е вероятно да се създадат нови военни съюзи и намесата на други играчи на бойното поле. Това прогнозира украинският астролог Андрей Денисенко, цитиран от УНiАН.

Както украинските, така и руските сили може да получат нов тласък, но изглежда, че най-трудните времена предстоят, добави той.

От 6 юли до 20 август, когато Марс е в знака Телец, са много вероятни ожесточени битки за освобождаване на територии.

„Най-жестока и трудна е войната, когато се активират земните знаци на зодиака. Телецът от астрологична гледна точка, за разлика от другите два земни знака – Дева и Козирог, е пряко свързан със земята като територия“, обясни Денисенко.

Според него най-активни ще са бойните действия от 1 до 15 август, когато Марс се приближава до планетата на драстичните промени Уран и до лунния възел Раху и се темата за възмездието става най-важна.

Много е вероятно най-накрая да започне деокупацията на югоизтока, която всички ние чакахме толкова дълго, коментира украинският звезден експерт.

„Бъдещето е многовариантно. Най-песимистичният вариант за край на войната е пролетта на 2023 г.“, добавя Денисенко.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *