img

Няма да познаете Веселка от „Фермата“ – грозното патенце се превърна в красив лебед / СНИМКИ

/
/
/
947 Views

Гледаме Веселка всяка вечер на екрана във „Фермата“ и тя все още изглежда като малко невинно момиче, но визията ѝ след формата е коренно различна и трудно разпознаваема

Скромното момиче от село Борима, което се превърна в първата жена-победител в хитовото риалити по бТВ “ Фермата „, измина дълъг път през последните няколко години. Веселка Маринова си остава един от любимите учасници на зрителите и в тазгодишния сезон на „Фермата“.

Припомняме, че тя влезе в петия сезон на предаването като срамежливо и скромно момиче от дълбоката провинция, а излезе като първата жена, спечелила стоте хиляди във формата.

Към днешна дата, 25-годишната жена пристъпва в приключението плахо, но постепенно придобива смелост, сила и мъдрост.

Няма да познаете Веселка след „Фермата“, ще ви паднат ченетата от тези СНИМКИ

Още след голямата победа във „Фермата: Нов свят“, многодетната майка преобърна из основи личния си живот, остави зад гърба си лишенията и тежкия физически труд, смени професията си и изгради нов дом. Към днешна дата тя гледа 3-те си дечица в Троян и се прехранва с изработка на бижута, а не с дърводобив и коневъдство.

Няма да познаете Веселка след „Фермата“, ще ви паднат ченетата от тези СНИМКИ

Освен големи промени в личния живот, по всичко личи, че Веселка обича да експериментира и с външния си вид. Тя често залага на нови прически, сменяйки цветове и форми. И определено изглежда много по-уверена, разкрепостена и секси от преди, пише novinarnik.bg.

Няма да познаете Веселка след „Фермата“, ще ви паднат ченетата от тези СНИМКИ

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *