img

Нова черна диагноза поразява Слави Трифонов! Положението е патово

/
/
/
2256 Views

Слави Трифонов има нова диагноза, разбра ТОП новини

Дългия не може да стои прав повече от няколко секунди. Причината била неописуемите болки, които го сковавали така силно, че не успявал да се задържи във вертикално положение.

За новата му диагноза проговориха верните му авери Тошко Йорданов и Венелин Венков. Пред различни издания те открехнали истината за шефа си. Според диагнозата той изпитвал адски болки в кръста, които го принуждавали да стои седнал.

„Не е истина, че Слави Трифонов се крие в миша дупка или бяга от отговорност. Той почти не може да стои дълго време прав, изпитва адски болки в кръста“, открехнали истината двамата от екипа му.

В това положение го вкарало прекарания коронавирус. Лидерът на пишман партията ИТН изпитвал неописуеми болки от кръста надолу, но стискал зъби и се оплаквал рядко.

Преди това Слави Трифонов също не бе добре със здравето си. От преди десет лета той закъса здраво и оттогава нещата не се подобряват, коментират го негови близки.

Негови колеги споделят, че Дългия дори вече не може да се изкачва и по стълби. Нещата се катурват стремглаво надолу, когато преди години чупи крак в банята на хотел в Стара Загора.

Въпреки мерките и последвалите няколко операции, нещата се влошават.

Травмата му докарва изкривяване на цялата скелетна система и оттам получава жестоките болки в кръста.

Източник: Ретро

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *