img

Николас Мадуро: Началото на Третата световна война е дадено

/
/
/
200 Views

Рискът ситуацията да се влоши е доста голям

Президентът на Венецуела Николас Мадуро направи много страшно разкритие, видя TOP Novini.

Той е категоричен, че началото на Третата световна война вече е дадено. Според Николас Мадуро засега тя има икономически характер, отбелязва телевизионният канал TeleSUR.

Държавният глава смята, че основната цел на тази война е да задуши не само държави, а цели региони. По този начин доставките на енергия, храни и суровини, ще страдат от несигурност и нестабилност.

Той не изключва икономическата война, която в момента се разгръща с пълна сила да премине в истински въоръжен конфликт, в който да бъдат включени и ядрени оръжия.

Николас Мадуро не крие, че е бил от тези, които не са изключвали вероятността Украйна да разполага с оръжия за масово унищожаване, насочени към Руската федерация.

Президентът на Венецуела заключава, че съществува реална опасност светът да бъде въвлечен в ядрена война. В този ред на мисли държавата му отправи призив към световната общност да проявят мъдрост.

Междувременно бе съобщено, че президентът Джо Байдън е получил изненадваща плесница от лидерите на Саудитска Арабия и ОАЕ.

Престолонаследниците им категорично са отхвърлили телефонния разговор с Байдън. За сметка на това пък са разговаряли с президентите на Русия – Владимир Путин и на Украйна – Володимир Зеленски.

Източник: Разкрития

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *