img

На пръв поглед съвсем обикновено симпатично момче, но когато погледнете тялото му оставате без думи /СНИМКИ/

/
/
/
3934 Views

Пищното дупе на риалити звездата Ким Кардашиян, вдъхнови хиляди жени по света да обърнат внимание на задните си части – било то чрез тренировки или с помощта на пластичната хирургия.

Оказва се, че младеж от Мелбърн, съвсем скоро може да се превърне в мъжкия вариант на половинката на рапъра Кание Уест, забеляза ТОПновини.

Реби Ру е на 18 години и споделя в социалните медии дръзки снимки на дупето си, които му водят доста последователи. Той може да се похвали с 8 000 следващи го в Instagram.

Разбира се, момчето все още е далеч от постижението на Ким, която има 84.8 млн. последователи в същата социална мрежа. Риалити звездата обаче в момента си е дала почивка, все още стресирана от бруталния обир, на който стана жертва в Париж.

Благодарение на нея, днес, освен селфи, по света са популярни и друг тип самоснимки – така наречените белфита, или снимки на задните части.

През миналата година данните показаха, че пластичните операции на задни части са се увеличили с 98 на сто спрямо 2014 г., благодарение на такива пищни звезди като Ким Кардашиян и Ники Минаж.

Снимка 257599

Снимка 257598

Снимка 257600

Снимка 257597

Снимка 257601

 

Реби Ру
Източник: Ко4
Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *