img

На 75 години, големият Антон Радичев вдигна тайна сватба!

/
/
/
265 Views

Комедийната звезда Антон Радичев, който преди броени дни навърши 75 години, се е оженил тайно за своята спътница в живота Емилия Боянова.

Дамата, спечелила сърцето на актьора, е поетеса и двамата дълго време живееха на семейни начала. Отскоро обаче Радичев я нарича „моята съпруга“, издавайки, че са сключили брак под секрет, без за сватбата им да се разчува в актьорските среди, пише „Ретро”.

Антон и Емилия отдавна обмисляли да узаконят връзката си, но не им се искало да правят пищни тържества, както е модерно сред младежите, защото смятали, че отдавна им е минала възрастта за купони. Разбира се, полели повода на ресторант, за да им върви безоблачно в брачния живот.

Меденият месец на семейството ще бъде в любимия и на двама им Созопол, където те отдъхват всяко лято. Радичев успява да уреди себе си и жена си с карти за творческата база на Народния театър, намираща се в Созопол, където артистите от трупата могат да почиват с близките си срещу символични суми от около 10 лева на нощувка. Досега всяка година комикът от „Клуб НЛО“ прекарва почивката си с колегата си Георги Мамалев и неговата съпруга Ели.

„Тази година, за съжаление, няма да сме заедно. Той ще бъде предишната смяна. Не можахме да си засечем графиците“, съжалява Радичев, който вече е стегнал багажа за морето. В куфарите с жена му задължително слагат домашно кисело зеле и ракийка. Новата съпруга на актьора правела страхотни сарми, които той обичал да си хапва и зиме, и лете.

Емилия е втори брак за Антон, припомня ТОП Новини.

От първата си жена той има дъщеря Кристина, която преди години бе омъжена за новинаря Богомил Грозев, с когото се разделиха скандално, а журналистът завлече вече бившия си тъст с огромен кредит, който не плащаше редовно.

Баба Тонка, както е наричан Радичев в артгилдията, всъщност е дядо на двама внуци – момче и момиче. Внучка му тази пролет беше абитуриентка, а той ѝ направил щедър подарък – платил ѝ шофьорските курсове и покрил първата ѝ семестриална такса в Нов български университет, където тя избрала да учи. Въпреки че взема пенсия от 600 лева, звездата от НЛО умее да спестява.

„Нищо, че имам близо половин век трудов стаж, пенсията ми е много ниска. А това непрекъснато поскъпване на всичко ми се отразява много зле, като на всички. Сега ще дават по малко евтин бензин, но добре, че през лятото основно се придвижвам с колелото“, споделя звездата от „Оркестър без име“.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *