img

Мрежата изригна след К-19 хорото на Кацаров: Ша ви е*ем ма*ата, с рецепти на Ванга и Дънов пандемия не се лекува

/
/
/
363 Views

След черния рекорд от началото на пандемията и 310 българи починали само за денонощие, обявеният от здравното министерство брифинг предизвика бурни реакции в социалните мрежи.

Въпреки очакването на хората и медиците за по-строги мерки, които да ограничат разпространението на COVID-19 и да намалят жертвите на вируса, сбирката на здравния министър на Радев завърши с общ апел към българските граждани, отправен от здравния министър Стойчо Кацаров и съсловните организации в здравеопазването.

Този апел се изчерпа с думите „Ваксинирайте се“, а за да подсилят пърформанса и пиара, Кацаров ги подкани да се хванат за ръце в знак на единение.

Това на фона на огромния ръст новозаразени, починали, пълни болници и липсващи легла в интензивните отделения, изглеждаше нелепо.

Кацаров дори отнесе и критика за избора да рекламира ваксинацията с абсурдни снимки във фейсбук и бе призован да уволни целия си пиар екип.

Ето и част от коментарите:

Виктор Димчев, продуцент

Ако не сте ваксиниран и оближете здравния министър на тази снимка, ще се излекувате чудотворно.

Работи на компютър, лаптоп, за андроид, айфон и айшивибъмамата.

Георги Харизанов, политически анализатор

Ма глей какъв дъжд докарахте с тия танци бе, вчера си измих колата дейба!

Младен Маринов, ГЕРБ

Министерството на здравеопазването, ръководено от Стойчо Кацаров, отново не предложи конкретни мерки и решения за овладяване на здравната катастрофа. Служебният министър за пореден път направи констатации за тежката ситуация. Като страничен наблюдател на случващото се с пандемията.

Кацаров, така и не разбра, че хората не искат от него да им обяснява колко е сериозна здравната криза (те я виждат и усещат на собствения си гръб). Българските граждани очакват от здравния министър да предприеме съответните управленски решения!

Веселин Марешки, лидера на партия Воля

Споделям тревогата на един уважаван български лекар! Управляващите докараха България до НАЦИОНАЛНО БЕДСТВИЕ! Смъртта на стотици всеки ден, заразяването на няколко хиляди всеки ден не ги вълнува! Обикалят страната, събират хора в условия на такава тежка пандемия, само и само да излъжат още някой за изборите. Това е единственото, което ги вълнува- власт!

Не им пука, че има вече толкова почернени семейства, че лекарите са на ръба, че оплескаха всичко, защото не знаят какво да правят, не им пука, че губите работата си, че губите фирмите си, че доходите на милиони българи се сринаха, че децата са тотално объркани от хаотичните им мерки в образованието… Да продължавам ли?! Това малко ли е?! Вместо да си подадат оставката веднага, те драпат за още един мандат ПОЗОР! ОСТАВКА! ПРОДАЖНИЦИ! ЗАТВОР!

Красен Кралев, ГЕРБ

6007 новозаразени 310 починали от ковид, 8030 са в болници 90% от тях са неваксинирани. Правителството на Румен Радев се провали с ваксинацията на населението.

Пагубно е, че не признават провала си и продължават да налагат сбърканите си мерки, които водят до гибелта на стотици българи всеки ден.

Вълната ще се покачва още и страшното тепърва предстои. Следващите три седмици ще са най-тежките и ще струват стотици животи.

Има нужда от налагане на спешни мерки за справяне с ковид кризата: Незабавна оставка на Стойчо Кацаров и на Румен Радев! На България й трябват смели мерки и решителни действия!

Никола Николов, ГЕРБ

Когато здравният министър се страхува да предприеме адекватни мерки, започва да се държи неадекватно. Със заклинания обаче пандемия не се бори. Трябва решителност и воля – не страх от непопулярните мерки, сакън да не свалим рейтинга на Румен Радев.

Тома Биков, ГЕРБ

Надявам се, че тези, които имаха забележки към униформата на проф. Мутафчийски, ще бъдат удовлетворени от паневритмията на Кацаров.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *