img

Моторист разгада таен сигнал на жена в опасност и я спаси /ВИДЕО/!

/
/
/
677 Views

Често социалните мрежи са критикувани заради изкривяване на информация и дезориентация на потребителите, но този случай от САЩ не е сред тях.

Изчезнала тийнейджърка от Северна Каролина беше спасена от моторист и полицията в Кентъки, след като направила таен сигнал, с който да покаже, че е в беда. Жестът с ръка момичето научило от социалната мрежа „ТикТок“, разбра ТОП новини.

16-годишната девойка от Ашвил била съобщена за изчезнала от родителите ѝ. Няколко дни по-късно моторист в Кентъки се обадил на 911 със сигнал, че видял младо момиче на задната седалка на автомобил, което било видимо стресирано.

„Мотористът карал зад автомобила, когато забелязал младо момиче да прави жест с ръка за помощ, който знае от „ТикТок“. Той символизира „насилие, имам нужда от помощ“, казват от местната полиция в официалното изявление.

Таен сигнал за отвлечени хораСпециалният жест се прави с една ръка – дланта се отваря срещу този, който те гледа, след което палецът се прибира вътре и се стисва в юмрук. Жестът означава, че си в капан, разкрива бТВ.

Мотористът продължил да кара след автомобила в продължение на няколко километра, като междувременно давал насоки на полицията къде да ги открие. Накрая колата била спряна от патрул, който спасил момичето и арестувал похитителя.

 

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *