img

Младоженец заяви на булката, че обича друга. Когато я посочи, всички започнаха да плачат!

/
/
/
718 Views

В настоящата история на ТОП Новини ще разгледаме една сватба в Португалия. На пръв поглед тя е напълно стандартна. Но всичко започва по много странен начин още от старта. Сватбата е на Джесика и Джеферсън.

Те отишли до олтара, за да положат своята клетва за вярност и любов пред лицето на Бог

Всички очакват най-напрегнатия момент. Заключителният момент от бракуването. И в този момент, Джеферсън обявява, че обича безкрайно още един човек, а не само Джесика. Всички се споглеждат странно. Направо замръзнали.

Веднага пред очите им преминава сцена от някой филм в който нещастната булка е изоставена в последния момент от безсърдечен младоженец. Всички гости започнали да си съчиняват всякакви сценарии.

В следващият момент Джеферсън обаче опровергал всички лошо помисли и трогнал гостите до един. Той се обърнал и казал, че ще извика момичето, за което става на въпрос. Това се оказва Джована, момиченце на осем години, което е дъщеря на Джесика.

Джована израства без баща до себе си и дълго е чакала своята майка да намери своя правилен партньор. А самата Джесика не бързала да се омъжи преди това, именно защото иска да има до себе си достоен мъж, който ще се грижи пълноценно за Джована. Приемайки я като своя дъщеря. В очите на мъжа веднага се появяват сълзи от радост, той я гледа и произнася своя обет…

Аз ще те обичам, Джована, ще полагам грижи за теб, ще те защитавам от несгодите и няма да позволя на теб да се случи нещо лошо!

Момиченцето стои и слуша, нейните очи също преливат от сълзи. След като нейният нов татко приключва с обета си, тя взима микрофона и му благодари. Определено това е една ситуация, която гостите никога няма да забравят.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *