img

Министър Наско показа жена си

/
/
/
288 Views

Въздържател се оказа културният министър Атанас Атанасов. Тези дни той разбуни духовете с клипче, в което изглежда леко неадекватен, и бе заподозрян, че е употребил алкохол или непозволени субстанции.

Това едва ли е точно така, защото Просто Наско не пие дори на рождените си дни, установи „България Днес“.

Близки до министъра споделят, че той обича събиранията с приятели, но празненствата обикновено преминават кротко. На сбирките не се консумира алкохол в големи количества независимо от повода, по който се организират те. Това си личи и от снимка на Просто Наско за 27-ия му рожден ден.

Преди 5 години културният министър отбелязва личния си празник, облечен в анцуг и в домашна обстановка. Атанасов позира до домашна торта, поставена в йенска тенджера, и видимо изглежда доволен около него да е тихо и спокойно. На кадрите няма никакви шишета с алкохол.

Атанас Атанасов женаДруги фотоси показват Наско на сбирка с приятели, като пак липсват спиртни напитки. Най-често пред министъра се мъдри бутилка с минерална вода.

„Няма да подам оставка, не съм употребил наркотик или алкохол, никога не съм употребявал. Бях сам, наслаждавах се на залеза, исках да благодаря на хората, които ме поздравиха за рождения ден на 3 април. Бях под влияние на чувството на благодарност и естествената умора, която идва в петък в 19 часа, когато все още си на работа“, заяви след появата на странния клип Атанасов.

Според него видеото е направено с цел да привлече вниманието към културата, защото никой не обърнал внимание на отделените над 30 милиона лева за нея. Новината била публикувана на сайта на културното министерство, но събрала много малко гледания и само 12 споделения. Самият Атанасов заяви, че направил клипчето, за да привлече внимание, и обеща още видеа за в бъдеще. Какви точно ще са те, предстои да видим.

Възможно е Наско наистина да се е любувал на залеза и да се е разнежил, още повече че е далеч от любимата си, казват негови приятели. През годините Атанасов не е страдал от липса на женско внимание, но в момента сърцето му е отдадено само на една дама – Яна, въпреки че тя живее чак в Лондон, където работи.

Просто Наско се е оженил за любимата си малко преди да стане министър, казват негови близки. И двамата много страдали, че трябва да живеят разделени, но засега се справяли със ситуацията. В момента младото семейство няма планове за деца, споделиха близки на Наско и Яна. Те потвърдиха, че съпругата на министъра ще дойде у нас през лятото, ако дотогава издържат да са далеч един от друг, защото много се обичали.

Предложението да стане министър на културата дошло като „гръм от ясно небе“ за Наско, след като разговарял с премиера Кирил Петков и Асен Василев. Политическата му кариера отложила голямата му мечта – да изиграе Роджър Федерер в биографичен филм, на който да е и режисьор. Атанасов е играл тенис с шампиона ни Григор Димитров и лично Гришо си пусна стори в инстаграм, в което пожелава успех на бившия си съотборник на двойки – Атанас Атанасов. Двамата продължават да са близки приятели и имат снимки, на които са прегърнати и се радват един на друг.

Визитка:

Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има бакалавърска степен по театрално изкуство от Уитман Колидж (САЩ), където е приет с пълна стипендия и се дипломира в Топ 3% на випуска. Освен артист пред камерата и на сцената е и продуцент на документално кино. Филмът му „Отключи сцената“ е показан на 5 международни фестивала и печели първо място в категорията „Избор на публиката“ в Джорджия, САЩ. Филмът разказва историята на проекта „Отключи сцената“, който започва в Лос Анджелис и чрез онлайн кампания набира средства за възстановяването на читалището в родното село на баба му и дядо му – Татарево. Вече 6 поредни години организира фестивала „ОТКЛЮЧЕНО“, за да поддържа сцената на читалището жива. Живял е в Холивуд, Берлин и Лондон. Беше избран от 47-ото народно събрание за министър на културата на 13 декември 2021 г.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *