img

Майстор Караджов вдигна красива втора сватба

/
/
/
519 Views

Втора сватба вдигна майстор Караджов от „Бригада Нов дом“ с продуцентката на предаването Цветелина Димитрова.

Двамата влюбени се ожениха на скромна церемония-изненада за булката през март 2021 година в София, като бяха венчани лично от кмета Йорданка Фандъкова. Месец и половина отнема подготовката на сватбата, която до последно е държана в пълна тайна от Караджов.

Новото семейство избра да прекара меден месец в болницата като доброволци в разгара на ковид кризата.

Сега обаче семейство Караджови вдигнаха голямо тържество с близки и приятели в известна винарна в Сандански, която разполага с хотелска част, голям басейн и кокетен ресторант. Само преди дни там завършиха снимките на новия сериал на БНТ „Вина“, който ще гледаме наесен и който разказва за фамалия винопроизводители.

Най-близо до Караджови на тържеството са синът на младоженеца от първия му брак и дъщерята на булката, също от предишна връзка, пише „Хот нюз“.

Майстор Караджов и Цветелина Димитрова„Казах му „ДА“ за втори път и бих го направила още 100 пъти! Обичам те“, написа Цветелина в социалните мрежи.

Двамата се запознават на работа по време на снимките на риалити предаването, което вървеше по bTV. Семейството се врече пред Бог в централната църква в Сандански „Свети Георги“.

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *