img

Майката на едното от момичетата от катастрофата със Семерджиев проговори: Целуна ме, качи се и се обърна да ми маха от тролея

/
/
/
339 Views

Близките на другата жертва в катастрофата, причинена от Георги Семерджиев, застанаха пред bTV. Майката на 21-годишната Хариет разказа, че е говорила с дъщеря си буквално преди инцидента.

Установен е метамфетамин в кръвните проби на Семерджиев.

Близките на загиналото момиче за първи път дойдоха до мястото на инцидента, за да оставят снимки, цветя и да запалят свещ. Бяха викнали и свещеник, за да се помоли за двете момичета.

Днес, 10 дни след фаталния удар, семейството на Хариет казва, че все още не може да осъзнае случилото се и не обвинява никого.

Хариет СтефановичЗа последно Диана вижда дъщеря си около час преди инцидента. Двете прекарват известно време заедно, а след това майката изпраща детето си до спирката на тролея.

„Качих я, целуна ме, качи се и се обърна да ми маха от тролея“, казва Диана Стефанович, майка на една от жертвите при катастрофата на бул. „Черни връх“ в София

По пътя майка и дъщеря си говорят по телефона, като по план 21-годишната Хариет трябвало да слезе на спирката преди „Хемус“.

„Но е решила понеже има само двама души на спирката и си казва: на „Хемус“ е по­ оживено затова ще сляза там. Слезе, казахме си няколко думи. Казах й: Мама, оставям те да пресечеш спокойно. Ако не бях й го казала това нещо и да продължим да си говорим, аз щях да чуя нейния край и всичко“, споделя почернената майка.

Вечерта Хариет не се прибира вкъщи. Не отива и при най-добрата си приятелка, с която е трябвало да излязат същата вечер. Семейството започва да я търси.

„Започнахме с майката на приятелката й да звъним на 4-то районно Звъняхме, къде ли не звъняхме“, споделя жената.

Че със сигурност Хариет е сред жертвите, разбират 20 часа по-късно. Днес за първи път семейството на загиналото момиче дойде на мястото на инцидента.

Братът на Хариет не пожела да застане с лицето си пред камера. Казва, че е от мъка.

Източник: Труд

Твоят коментар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *